úterý 22. srpna 2017

Valašské frgály

Dnes jsem absolvovala 
krásně voňavý kurz pečení Valašských frgálů
ve Velkých Karlovicích.
Bylo to nejen poučné, ale i hodně inspirativní.
Dokonce jsme dostala Certifikát 
a byla jsem pasována na proškoleného pomocníka cechu pekařů valašských frgálů.
Byla to sladká tečka našeho pobytu na Soláni.
     





2 komentáře:

  1. Ivo,
    hned bych se zakousla ,až doma upečeš ,napiš ,dojedu ,ha,ha........
    Hezký zbytek prázdnin. J.

    OdpovědětVymazat
  2. Jé,Valašská pizza je stejně top buchta:).A s hruškama-to je sen.Taky bych si dala říct-kurz i koláč.Sladké dny.H.

    OdpovědětVymazat

Seznam blogů

Pravidelní čtenáři

O mně

Moje fotka
Jmenuji se Iva a mám ráda všechno krásné, ať jde o maličkosti - krásný hrníček nebo o nádherný nábytek - kredenc po babičce anebo o upravenou zahradu. Vždy záleží na lidech, kteří tuto krásu vytvářejí a hlavně pro koho. Moje rodina není velká, mám už dvě dospělé děti a dva pejsky a jednoho hodného manžela, který sdílí mé nápady. marakovaiva@seznam.cz